2011 m. liepos 7 d., ketvirtadienis

Vestuvės


Britų atlikėja Lily Allen įsimylėjo Sam Cooper prieš dvejus metus, vėliau sekė vedybos, o dabar pranešama, jog ji laukiasi vaikelio! Pora jau laukėsi vaikelio, bet 2010-tųjų lapkritį Lily jį prarado, tai jau antras prarastas atlikėjos vaikelis, tad tikimės, jog trečiasis gims sveikas. Kalbant apie vestuves, jos vyko jaukioje Šv. Džeimso bažnyčioje, Anglijos užmiestyje Gloucestershire. Prie altoriaus nuotaką lydėjo tėvas Keith Allen. Lily Allen po ją  užklupusių nelaimių, pirmą kartą atrodė tokia laiminga. Ji meiliai šypsojosi ir mojo fotografams. Rankose Lily laikė pastelinių spalvų gėlių puokštę, jos veidą dengė lelijomis puoštas, žemę siekiantis nuometas. Dainininkė pasižymi puikiu stiliaus jausmu, tad visi iš jos tikėjosi nuostabios vestuvinės suknelės, nusivilti neteko. Iš pradžių buvo manyta, jog Lily vilkės Chanel suknele, tačiau jaunoji dėvėjo Prancūzės, vestuvių suknelių dizainerės Dephine Manivet kurtą šedevrą. Suknelės rankovės, nugara ir priekis buvo nėriniuoti, dramblio kaulo spalvos bateliai dvelkė 30-tųjų dvasia ir puikiai derėjo prie suknelės. Lily jaunosios pamergės pasipuošė baltomis suknelėmis, o vyresnės persikinėmis.                                    


Nuotaikingas kvietimas į vestuves 












Kitos, nemažiau dėmesio susilaukę vestuvės, supermodelio Kate Moss ir „The Kills“ gitaristo Jamie Hince. Būdama vos 17 metų Kate pozavo "Bridges" žurnalui su nuotakos apdaru ir tik po 20ties metų įvyko išsvajotoji ceremonija. Tąsyk Kate atrado atrodė pasakiškai, ideali veido oda, šviesus žvilgsnis, miela šypsena, kerėjo fotografus, bet išgarsėjusi manekenė pradėjo vartoti narkotikus, gerti ir šėlti nesibaigiančiuose vakarėliuose, kas padarė nepataisoma žalą jos veidui. 

Kate su savo išrinktuoju susipažino jo grupės koncerto užkulsiuose prieš ketverius metus. Tai pirmoji modelio santuoka. Jaunieji buvo sutuokti pagal anglų tradicijas, Oksfordšyre. Į ceremoniją jie ir artimiausi svečiai atvyko sidabriniais "Rolls Royce", išlipę mielai pozavo su savo pamergėmis, tarp kurių buvo ir Kate dukra, pasipuošusi baltais drabužiais, vainiku ir nešdama mamos puokštę. 
Nuotaka pasirodė banguotų plaukų šukuoseną, bei natūraliu makiažu su šiek tiek paryškintomis akimis. Johno Galliano kurta suknelė buvo dar žavingesnė, nei vilkėta prieš 20 metų. Vintažinė, dramblio kaulo spalvos berankovė suknelė buvo išsiuvinėta karoliukais, nuotakos veidą puošė nuometas, kuris labai priminė ankstesnįjį, Lily Allen, nes taip pat buvo puoštas gėlėmis, bei siekė žemę. Bateliai buvo sukurti specialiai vestuvėms, Manolo Blahnik. Kate vyras vilkėjo YSL kostiumą, bei akinius nuo saulės. 
Tarp svečių buvo manekenės bičiulė, bei kolegė Naomi Campbell,  atlikėjai Kelly Osbourne ir Bryan Ferry, dizainerės Jade Jagger ir Stella McCartney, seras Paul McCartney, aktoriai Sadie Frost ir Jude Law.
Pagal anglų tradiciją, nuotaka privalo vilkėti kažką seno ir mėlyno, todėl Kate, per vestuvių repeticiją vilkėjo senovinę, 70-tųjų mėlyną suknelę, bei batelius mėlyna pakulne.  















Vestuvių repeticija





17-metė Kate Moss "Bridges" žurnale



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą