2011 m. liepos 1 d., penktadienis

Hailee Steinfeld Miu Miu 2011–2012m. Rudens/Žiemos reklama

Kai Miu Miu aukštosios mados namai savo naujuoju veidu paskelbė jaunąją 14-metę aktorę Hailee Steinfeld, buvo susilaukta ir pagyrų, dėl puikiai jai tinkančių firmos rūbų, bei priekaištų, jog tokiai jaunai merginai nederėtų reklamuoti subrendusioms moterims tinkančių rūbų. Anot kritikų, mada vis labiau stengiasi "subrandinti" jaunesnes merginas.
Hailee pasižymi puikiu talentu vaidybai, už savo filmus buvo apdovanota ir nominuota krūvai apdovanojimų, tarp jų ir oskarui, o per filmų premjeras, jaunoji aktorė kritikus stebina puikiu skonio jausmu ant raudonojo kilimo. Nuo 13 metų mergina turi savo nuosavą stilistę.
Miuccia Prada tikrai nesigaili pasamdžius Hailee, nes ji puikiai įkūnija fotosesijai sukurtą 40-tųjų elegantiškos moters iš filmo įvaizdį. "Ji atitinka modelio ūgio standartus, jai puikiai tinka elegantiški siluetai, nors ji sugeba išlikti ištikima savo mergaitiškai dvasiai. Būtent šis nenustygstantis energingumas ir charakterio stiprumas randamas visose Miu Miu moteryse".
Aktorė pasidalino įspūdžiais iš fotosesijos "Dirbti su Miu Miu buvo įspūdingiausia patirtis mano gyvenime, man buvo didelė garbė dirbti su tokia apdovanota dizainere ir dėvėti šiuos nuostabius rūbus. Jaučiuosi palaiminta būti dalimi šios reklamos".
Nuotraukos jau buvo išspausdintos itališkame laikraštyje Corriere della Sera, o nuo liepos bus pradėtos rodyti visose svetainėse ir tarptautiniuose žurnaluose.















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą