2011 m. liepos 20 d., trečiadienis

Elle Fanning's Marc by Marc Ruduo/ Žiema 2011 Reklama

Jaunoji Dakotos Fanning sesutė Elle nemiega ant laurų ir seka vyresnėlės pėdomis. Jaunėlė jau spėjo užsidirbti stiliaus ikonos statusą. Kaip matome dizaineriai renkasi vis jaunesnes merginas savo reklamoms, antai Hailee Steinfeld, kurią pasirinko Miu Miu mados namai, dabar atėjo trylikametės Elle laikas. Jos jaunas veidas, šviesūs plaukai pakerėjo Marcką Jocabsą, kaip prieš kelis metus jį pakerėjo Dakota (ji fotografavosi Lola kvepalų reklamai).
Fotosesijos tema - septyniasdešimtieji. Iš batelių dailiai kyšančios kojinaitės, sunkūs, per dideli viršutiniai rūbai: kailiniai, paltai, nuostabios midi ilgio suknelės, kurias puošia gyvūnų paveikslai, bei raštai.
Jaunoji aktorė neseniai pabūvojo pirmame savo couture mados šou Paryžiuje ir neslepia savo aistros Chanel kūriniams. Juos meiliai dėvi ant raudonojo kilimo, bet prasitaria, kad jai dar per anksti dėvėti dailius, jos mėgiamus Chanel kostiumėlius, tačiau laukia meto, kada galės juos nenustodama nešioti. "Dakota taip pavydėjo, kai pasakiau, kad buvau Chanel couture šou. Ji niekada nebuvo tokio svarbumo renginyje, tad jaučiuosi už ja pranašesnė".









Chanel couture



Dakota Fanning "Lola"


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą