2011 m. liepos 26 d., antradienis

Miley Cyrus: nuo ikonos iki beskonybės


Amerikiečių dievaitė, aktorė, dainininkė, dainų kūrėja Miley Cyrus nuo mažens buvo tapatina su geros mergaitės įvaizdžiu. Aukšti vaikiško serialo reitingai visame pasaulyje vertė jaunąją žvaigždę pasitempti ir būti pavyzdžiu mažesniems gerbėjams.
Išgarsėjusi mažo miestelio,Tenisio valstijoje žvaigždė pateko į Disney Chanel rankas, kuriame išgarsėjo ir kitos įžymybės Britney Spears, Justin Timberlake, Lindsay Lohan, Selena Gomez, Demi Lovato, Jonas Brothers. Miley pasakojo, jog iš pradžių gyveno užsidėjusi rožinius akinius, užklupusi ilgai išsvajota šlovė buvo nuostabiausia, kas galėjo atsitikti 12-ametei. Garsaus tėvo dukra turėjo progą susipažinti ir apšildyti turuose garsiausias Amerikos žvaigždes, o jau po mėnesio pasirašytos sutarties su Disney gavo kvietimą į Ashley Tisdale gimtadienio vakarėlį. Prasidėjus serialo filmavimui Disney surengė pirmąjį nemokamą koncertą, kurio metu buvo filmuojamos serialo scenos. Vos išėjus į sceną Miley drebėjo visas kūnas, bet įsijautus į dainas, pajutusi publikos palaikimą, staiga būsimoji žvaigždė atsipūtė ir lygi šiol savo pirmąjį koncertą įvardija viena iš laimingiausių dienų jos karjeroje. Vėliau sekė antrasis serialo sezonas, vieši pasirodymai, bei pirmasis koncertinis turas, žvaigždės populiarumas vis augo ir augo. Po kelių metų karjeros ji tapo visų laikų turtingiausia pasaulio paaugle, o jos serialo reitingai buvo vieni aukščiausių Amerikoje. 15-metę užgriuvusi šlovė, apsuko jai protą. Iki tol buvusi pavyzdinga krikščionė, visų mažų vaikų mamų numylėtinė, paprasta mergaitė norėjo atsikratyti geros mergaitės įvaizdžio ir nustoti filmuotis seriale, nes gatvėje sutikę žmonės šaukdavo Hannos, o ne jos vardą. Taip Miley pirmą kartą nuoga, prisidengusi, vos paklode nusifotografavo Vanity Fair žurnalui, po kelių mėnesių į jos el. paštą įsibrovęs vyras, paviešino jos vaikinui skirtas nuotraukas, kuriose ji duše, pasikėlusi palaidinę ir kt. Po tokių aktorės veiksmų, JAV mergaičių mamos uždraudė savo vaikams žiūrėti Hannah Montaną, bei sekti jos pavyzdžiu. Po metų tokių Cyrus foto daugėjo, mergina norėjo atsisakyti Hanos įvaizdžio ir parodyti, kokia ji iš tiesų. Pirmojo savo, o ne jos personažo, turo metu atlikėja vilkosi drabužius, vis didesnėmis iškirptėmis, o jos šokių judesiai pašiurpino daug ką mačiusius kritikus,filmo "The Last Song" filmavimo užkulsiuose ji klube šoko su 47 metų vyru.
Filmo metu aktorė susipažino su aktoriumi Liam Hemsworth, kuriam pajuto stiprius jausmus ir išsiskyrė su savo vaikinu, apatinio trikotažo modeliu Justin Gaston, su kurio draugavo nuo 15-likos. Prieš Justin žvaigždutė draugavo su dainininku Nick Jonas ir sakė, kad jų jausmai niekada nenutrūks. Panašių romanų Cyrus turėjo daug, tad ilgaainiui įgavo širdžių daužytojos pravardę. Bet Holivudo žvaigždutei to neužteko, kad įrodytų, jog yra nepriklausoma ir nebebūtų lygiuojama su savo personažu. 2010-taisiais pasirodė atlikėjos klipai "Can't Be Tamed", "Who Owns My Heard", "The Big Bang" pagaliau įrodė, kad 17-metė seka ankstesnių Disney žvaigždučių pėdomis, o likus keletai dienų iki 18-tojo gimtadienio Disney žvaigždės draugai išplatino video, kuriame Cyrus vartoja kvaišalus. Šių metų pradžioje žvaigždutė oficialiai pranešė, kad daugiau nebesifilmuos Hannah Montana seriale, bei padarė karjeros pertrauką. Vasaros pradžioje prasidėjęs atlikėjos turas toliau šokiruoja gerbėjus, bet niekas nebesistebi, nes žino, jog iš panelės Cyrus galima sulaukti visko.
Žvaigždės sako mylinti 70-tuosius, bei 80-tuosius, dievina hipišką, bei rock chick įvaizdžius. Jos aprangoje vyrauja odiniai, raštuoti rūbai, boots tipo batai, bei aukštakulniai. Tačiau užlipus į sceną, pagirtinas merginos stilius dingsta. Cyrus ant scenos mėgsta šokiruoti su pernelyg atvira, vulgaria apranga.
Mano patalpintos nuotraukos iš Miley Cyrus gatvės stiliaus, bei fotosesijų, o video iš koncertinių akimirkų. Dievinti ar nekęsti, spręsti jums.






































































































































































Miley Cyrus prieš kelerius metus

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą